БГНЕС Законопроектът на Валери Симеонов и  НФСБ за силно редуциране на

...
БГНЕС
Законопроектът на Валери Симеонов и  НФСБ за силно редуциране на
Коментари Харесай

Проф. Герджиков за исканията на Симеонов: Така не се прави

 БГНЕС Законопроектът на Валери Симеонов и  НФСБ за мощно съкращаване на казината и игралните зали у нас е на ръба на нарушаване на законодателството, разяснява пред Dariknews някогашният ръководител на Народното събрание и някогашен длъжностен министър председател проф. Огнян Герджиков.

Той се усъмни дали не се погазват разпоредбите на конкуренцията. С ангажимента, че въпреки всичко по проблема би трябвало да се произнесат тесните експерти в материята на конкуренцията, специалистът по комерсиално право съобщи: " Малко е на ръба на закона! Трябва доста деликатно да се обмисли дали няма да се стигне до едно такова нарушение на конкуренцията ".

" Нашият законодател не обича правото - той гледа по този начин, както му харесва на него. Няма почитание към правото.

" Не съм сюрпризиран от неща, които се вършат непрестанно и които демонстрират ниска правна просвета и липса на професионализъм ", съобщи някогашният член на законодателния орган към Народното събрание. 

Според него следващата смяна на разпоредбите е рискова, тъй като даваме отрицателен знак към вложителите.

" Тази неустановеност, това своенравие в правната уредба, води до възпиране на вложителите да влагат в България. Към мен са се обръщали доста пъти и български, и непознати вложители, че се опасяват поради тези непрекъснати промени по средата на играта. Така не се прави, в случай че желаеме да имаме разцвет ", безапелационен е някогашният ръководител на Народното събрание.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР